moshaverrkhob
moshaverrkhob

تجربه كردن طلاق و اين حقيقت كه خانواده شما در حال تغيير است، شرايط بسيار سختي مي باشد، ولي يك سري مورادي وجود دارند كه مي توانند به شما كمك كنند تا احساسات خودتان را در رابطه با موارد صورت گرفته مشخص كنيد.

هر چند كه توافق هاي مربوط به حضانت ناخوشايند مي باشند يا درك كردن آن سخت مي باشد، ولي يك سري مواردي وجود دارند كه شما با انجام دادن آنها مي توانيد از اين دوره هاي سخت عبور كنيد.

قانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقي
از نظر مشاور كو : مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين اين مطالب مي تواند براي گروه زير مفيد باشد:
خانواده شما از هم جدا شود
شما در مورد توافق هاي مربوط به حضانت نگران باشيد
شما مي خواهيد بدانيد كه چه كاري بايد انجام دهيد تا طلاق منطقي باشد
قانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقي "مشاور كو"
قانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقي – “مشاور كو”
تغيير كردن همه موارد
زماني كه خانواده شما از هم جدا مي شود، اين شرايط براي همه افراد خانواده سخت خواهد بود. اين اتفاق مي تواند بعد از يك دوره طولاني مدت از اختلاف داشتن و احساس بدبختي صورت بگيرد، يا مي تواند به محض احساس نگراني و به وجود آمدن شرايط ناراحت كننده صورت بگيرد.

عواطف موجود كاهش پيدا مي كنند
همزمان با تغيير روابط خانوادگي شما، همچنين تعديلات قابل ملاحظه ديگري صورت خواهند گرفت. هر شخصي واكنش منحصر به فرد خودش را نسبت به موارد در حال اتفاق افتادن خواهد داشت و اين واكنش ها مي توانند از ناراحتي عميق تا حتي احساس راحتي متفاوت باشند.

در صورتي كه عصبانيت خاصي نسبت به يك فرد داريد، اين مورد نرمال مي باشد – اين يك احساس نرمالي است كه شما بايد بر روي آن كار كنيد.

والدين شما با هم دعوا مي كنند
در صورتي كه والدين شما در اغلب مواقع جر و بحث و يا دعوا بكنند، ممكن است كه آنها پريشان و حواس پرت به نظر برسند و هيچ بخشي از وقت خودشان را به شما اختصاص ندهند.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-قانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/3/30  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

براي طي مراحل طلاق چه بايد كرد؟

مراحل طلاق توافقي به چه صورت مي باشد؟ تصميم گيري براي جدايي و طلاق يكي از حساس ترين موقعيت هايي مي باشد كه زوجين با آن رو برو مي شوند، فرآيند طلاق يك پرسه طولاني مي باشد و به خاطر تنش هاي زوجين و عدم سازش نهايي زن و مرد به وجود مي آيد و در طي مراحل طلاق عاطفي، دادخواست طلاق، حضور مرتب در دادگاه و جدايي كامل صورت مي گيرد. طلاق توافقي يكي از انواع طلاق مي باشد كه در طي آن زوجين براي آخرين بار در تمام مراحل طلاق توافقي و رسيدگي به پرونده به تفاهم مي رسند و هم چنين در مورد موضوعاتي مانند مهريه، نفقه، حضانت فرزندان و غيره به توافق رسيده اند و در دادگاه حاضر مي شوند.

در ادامه اين مقاله به بررسي مراحل طلاق توافقي مي پردازيم و به طور خلاصه آن ها را مرور مي كنيم.

طلاق توافقي زن و مرد
طلاق توافقي در فضايي منطقي بين زوجين به وجود مي آيد و زن و مرد بدون هيچ ناراحتي و با احترام از يكديگر جدا مي شوند، در طلاق توافقي حقوق مادي و معنوي زن و مرد حفظ مي شود و در عمل سعي مي شود تا شرايط طلاق آسان شود و آسيب هاي آن براي هر دو نفر كاسته شود.

در صورتي كه طرفين طلاق، تمايل داشته باشند تا مفاد قرارداد ضمن عقد بازنگري شود، امكان توافق مجدد وجود دارد و توافق بر سر حداقل حقوق اساسي و تغيير مفاد قرارداد ضمن عقد در اين مرحله از اهميت بالايي برخوردار مي باشد.

در صورتي كه دو طرف موافقت نامه شان را اعلام كنند اين موافقت نامه همراه با دادخواست طلاق از سوي مرد يا زن كه داراي حق طلاق مي باشند به دادگاه ارائه مي شود و بقيه اقدامات طلاق توافقي صورت مي گيرد.

مزاياي طلاق توافقي چيست؟
اجتناب از صرف هزينه و وقت زياد در فرايندهاي حقوقي و قانوني
حفظ احترام و كرامت زن و مرد
كاهش يافتن صدمات روحي و اجتماعي
امكان تحقق درصد نامناسبي از مطالبات زن و مرد در زمان كوتاه
داشتن بار مثبت همراه با يادگيري مهارت احترام و انتخاب عاقلانه در زوجين
مشكلات و محدوديت هاي طلاق توافقي
زماني كه مسئله طلاق توافقي مطرح مي شود لزوم و اجبار براي حضور در دادگاه از طرفين سلب مي شود و اين به اين معني است كه طرفين براي حضور در دادگاه بايد با يكديگر به توافق برسند به عنوان مثال در شرايطي كه شوهر از آمدن به دادگاه سر باز بزند در اين حالت مراحل طلاق توافقي به وضعيتي طولاني مدت و مشكل ساز تبدلي خواهد شد، البته براي حل اين مشكل راه حلي وجود دارد و شما مي توانيد زمان ثبت دادخواست طلاق خود الزام حضور به دادگاه را در تعهدات دو طرف ذكر نماييد تا در ادامه روند طلاق با مشكلي رو به رو نشويد.

منبع:كانون مشاوران ايران-مراحل طلاق توافقي | كاملترين مراحل با توضيحات

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/3  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

طلاق توافقي، همه آنچه مي خواستيد بدانيد

طلاق توافقي معمولا در سازش و مسالمت به انجام مي رسد، اما بر روي زندگي شما و فرزندان تاثيرگذار مي باشد و نبايد بي گدار بي آب بزنيد و بهتر است قبل از طلاق همه جوانب آن را در نظر بگيريد و در اين نوع طلاق همه چيز به توافق زن و مرد بستگي دارد و در كنار آن الزامات قانوني تعيين كننده مي باشد.

در طلاق توافقي ابتدا زن و شوهر در مورد مسائلي كه به زندگي مشترك آن ها مربوط مي شود مانند مهريه، نفقه، حضانت بچه ها و جهيزيه توافق مي كنند و بعد اقدامات لازم را براي طلاق انجام مي دهند براي انجام اين كارها مي توانيد وكيل بگيريد يا به طور شخصي مراحل را پيگيري كنيد و همچنين قبل از طلاق بايد از مشاور و رواننشاس كمك بگيريد و با او صحبت كنيد تا از تصميم خود پشيمان نشويد.

مشاور طلاق قبل از اين كه تصميم نهايي را بگيريد بسيار براي شما مفيد و كارگشا خواهد بود و مي تواند راهكارهاي مناسبي را براي شما ارائه دهد.

طلاق توافقي چيست؟
طلاق توافقي يكي از انواع طلاق در ايران مي باشد و بر اساس آمار بيان شده حدود ۳۰ درصد از طلاق ها در دادگاه به صورت توافقي انجام مي شوند، زماني كه زن و شوهر نمي توانند در كنار يكديگر زندگي كنند و با توجه به شرايط و روابط زندگي زن و شوهر در كنار يكديگر امكان پذير نمي باشد، در اين صورت هر دو اتفاق نظر مي كنند تا از يكديگر جدا شوند.

در اكثر موراد قبل از طلاق توافقي ميان زن و شوهر طلاق عاطفي روي داده است كه در اين شرايط مرد يا زن در دادگاه خانواده درخواستي جهت صدور گواهي عدم امكان سازش و اجراي صيغه طلاق توافقي ارائه مي دهند و علاوه بر اين زوجين تمام شرايط مالي و غيرمالي كه مربوط به حقوق ناشي از عقد مي باشد را بر اساس توافقات خود معلوم و مشخص مي كنند.

آسيب هاي طلاق توافقي
اگر چه طلاق توافقي در اكثر موارد به صورت مسالمت آميز بين زوجين به وجود مي آيد اما نبايد شما تصور كنيد زماني كه همه چيز به صورت توافقي اتفاق مي افتد پس آسيبي به طرفين وارد نمي شود، طلاق توافقي هم مانند طلاق ديگر با آسيب هاي رواني و اجتماعي جدايي زن و شوهر و فرزندان همراه مي باشد فقط احتمال دارد اين طلاق با دعوا و جار و جنجال همراه نباشد.

طلاق عاطفي بر روي ذهن و دل طرفين اثرات عميقي مي گذارد و تا مدت ها زن و شوهر را از يكديگر دور مي كند و رابطه صميمي با يكديگر ندارند و بر اساس نظريه روانشناسان زنان تا دو سال و مردان تا ۴ سال بعد از طلاق نبايد به فكر ازدواج مجدد باشند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-طلاق توافقي | هر آنچه نياز است بدانيد تا ضرر نكنيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/11  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 3
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب